Cilat vitamina për flokët duhet të pini


Për shkak të maskave mustardë janë të drejtë!

Çift shumë javë më parë mësuam efekt super! Hair sidomos industri.

Por jo për këshilla për të djegur një duhet të lyej vaj, lyej çdo gjë që unë të përpiqet të mos prekin rrënjët e flokëve, dhe në parim ata mund të maskohen është të përfshira edhe vaj. (Para se të përdorni një motor kërkimi për të gjetur atë dhe lexoni) për të maskë larë flokët është e nevojshme, vetëm mendoj, mustardë djeg lëkurën tuaj, dhe ju jeni të privuar sebum e tij natyrore, por recetë maskë duke shtuar vaj. Ku është logjika ???


Dhe orë të ulen normalisht, lëkura nuk djeg, por unë u frikësuar herë të parë efektin e bombës atomike mbi kokën e tij. Pasi u shumë i zënë dhe mbajtur maskë gati 3 orë. Jetoj. Me këtë flokë xhufkat u rrit, dhe tani krehër vetëm disa qime :) Por unë ende këmbënguli vodka me piper (ju mund të kërkoni në një motor kërkimi) dhe duke bërë një ditë.

Promochyla ukutola sfungjer flokëve në kapem film, zakutala ngrohjes (kapak dimrit të vjetër 2plotentsa njeri, por si të gjithë ata) dhe shkoi në krevat në mëngjes ose në kokë ose në përfundimin se substancat janë të dobishme jo të larë. Dhe tani vendosi për të blerë vitamina plus Merz. Në përgjithësi unë nuk e kuptoj divonky duan të dy gram vitaminave jeni i flokëve dhe thonjtë janë rritur !!

Kazkarky. Ndoshta ende duhan dhe pini nganjëherë dhe verë pa kapelë shkoj dhe bojë flokët e tyre. Në shufër hekuri dhe tharëse flokësh, hekurosje curlers unë përgjithësisht mbajtur të qetë.

Pastaj shkruani atë faks vitamina. lo. Sigurisht logjik. Yeah, 1tabletka duhet të zgjidhë të gjitha problemet tuaja, dhe ju do të uleni !! Dhe nga rruga vitamina VITRUM Nuk ka komponent të cystine dhe vitaminë H-përgjegjës për rritjen e flokëve dhe thonjtë.

Dhe statistikat komplevit dhe VITRUM potdelki më shumë sepse ata janë shumë më tepër të njohur Spetsdrazhe Merz.