Çfarë tamponin më të mirë


Çfarë tamponin më mirë?

Tamponin higjienike gjë e domosdoshme në jetën e çdo gruaje. Me ardhjen e tamponin vajzave dhe grave të bëhen më të sigurt dhe të ndjehen rehat në çdo situatë. Tani ata mund të sigurtë të mbajë një jetese aktive, të angazhuar me sport të preferuar, pjesën tjetër në det, pa menduar për atë që për ta është diçka e gabuar. Derisa disa gra dyshoj shumicën e grave dhe vajzave që së pari të ballafaqohen me përdorimin e tampona, pyetje shumë interesante: Çfarë tamponin më mirë? Për të përdorur këto ditë vetëm tamponin më të mira. Përgjigja në këtë pyetje për çdo individ.

Teknologjinë e prodhimit është si tamponin janë bërë nga materiali extruded që thith lagështi. Pra, zgjidhni tampona më të mirë me vlerë duke marrë parasysh karakteristikat individuale të trupit tuaj.


Çfarë tamponin më mirë? Nga rruga e futjes tamponin aplikues vijnë me ose pa të. Nëse jeni duke kërkuar për tampona më të mira për herë të parë, ajo është mirë të përdorni tampona me aplikues.

Tub Speciale aplikues që ju lejon të shkruani shtupë në thellësinë e dëshiruar. Një avantazh shumë i rëndësishëm i tampona që janë të denjë për më të mirë emrat tampona janë higjienike, duke futur një tampon, ju mos e prekni me duart tuaja. Për më të avancuar në këtë drejtim duhet të jetë tamponin gjobë dhe konvencionale pa aplikues. pas mbylljen në një pozitë të ulur ju ndjeheni pakëndshëm, ai do të thotë atë gabimisht.

Tamponin zgjedhur dhe numri i përzgjedhjeve. Për ata me përzgjedhje mjaft të bollshme, tamponin aftë Super dhe Super Plus për të mjaftueshme Normal tjetër. Do të blej tampona aromatike? Gjithashtu tamponin higjienike ndarë në salcë dhe jo me shije Edhe tampona mira aromatike nuk janë të përshtatshme për gratë dhe vajzat që kanë një predispozitë për alergji.

Në raste të tjera, ju mund të trajtoni veten dhe tampona parfumuar. Për mbrojtje më të mirë në ditët kritike janë tamponin të mira me pantallona të gjera (rëndësi që vazhdon shtupë). Ata nuk janë të ndryshme nga llojet e tjera thjesht të krijuar rehati shtesë dhe mbrojtje kundër rrjedhjeve.

Me një fjalë, zgjidhni tampona më të mirë nuk është e vështirë. Për të qenë më të sigurt në besueshmërinë e tamponin higjienike zgjidhni disa lloje të ndryshme. Së pari, me sy të inspektojë tampon.

Të sigurt fikse litar brenda shtupë apo një sipërfaqe të butë (të nevojshme për hyrje më të lehtë)? Nëse të gjitha kriteret që ju zgjedhur tampona kënaqur, të ndjehen të lirë për të përdorur. Ajo duhet të lexoni udhëzimet.

Siç duhet zgjedhur tampona më të mira në mendimin tuaj nuk do të jetë i dukshëm nën veshje dhe të siguruar me rehati dhe lehtësi në ditët kritike.