A mund të marr shtatzënë brenda një muaji


Çdo vajzë duhet të dinë përgjigjen absolutisht të qartë në pyetjen: Amozhno merrni shtatzënë gjatë menstruacioneve?

Shumë njerëz pretendojnë të mbrojnë duhet vetëm ditë të rrezikshme të ovulacionit. Dhe ditë të tjera për seks është i sigurt. Por kjo nuk është e vërteta absolute dhe raste jo aq të rralla kur udavaloszaberemenet gratë gjatë menstruacioneve. Kur shtatzënia mund të ndodhë gjatë menstruacioneve? Për të parë nëse ju mund të merrni shtatzënë gjatë menstruacioneve, ne duhet të marrë parasysh arsyet pse kjo mund të ndodhë.


Nuk mund të jetë disa. I pari jep shanszaberemenetblahodarya se trupi i gruas maturohet papritmas jo një, por dy vezë.

Kjo është e rrallë, por është e mundur. Kur nemzaberemenet gjatë mesyachnyhzhenschina mund të rezultojë në rritje të rënda hormonale që shkakton shfaqjen e dy vezë, të cilat mund të pjekur dhe jo të dyja. A është e mundur për të mbetur shtatzënë ndërsa mesyachnyhne di gratë dorës së parë me të cikleve menstruale të parregullta, si në këtë situatë, duke ndryshuar kohën e ovulacionit dhe nuk mund të jetë me saktësi parashikoi.

Një arsye kohdamesyachnyeprohodyat rregullisht, mund të jenë shumë të ndryshme: ngarkesa të rënda, të dy fizike dhe mendore; kapur alkool dhe t. e. Në tohozaberemenet gjatë gratë mesyachnyhriskuyut që janë jeta e parregullt seksual. Edhe në qoftë se cikli menstrual i saktë si një orë zvicerane, një grua mund të merrni shtatzënë gjatë menstruacioneve nëse ajo i jep kontraceptivëve oral, pije nuk janë skemë duke kaluar kohën e duhur.

Në këtë sluchaemesyachnyene të bëhet një pengesë për një grua mund të merrni shtatzënë. Kur është e pamundur të krijoj? Përgjigje për pyetjen: a është e mundur për të mbetur shtatzënë gjatë menstruacioneve duhet të dinë jo vetëm gratë, por edhe burrat të kujdeset për mbrojtjen.

Edhe pse vetëm një grua mund të di në çfarë është koha mozhetzaberemenet gjatë menstruacioneve. Për këtë është e nevojshme për të vëzhguar trupin e tij. Fakti se ditët e sigurta kur nevozmozhnozaberemenet të vërtetë ekziston. Por kjo nuk është shumë dhe ajo është rreptësisht disa ditë kur vetëm nachinayutsyamesyachnye.

Vetëm në dy ditët e para, kur duke filluar diktim të bëhet shtatzënë gjatë mesyachnyhnevozmozhno. Këto vrasin përzgjedhje e spermës, mos i lejuar ata për të jetuar disa ditë dhe do të shkaktojë një shtatzëni të paplanifikuar. Cili është probabiliteti i gjetjes shtatzënë? A është e mundur për të mbetur shtatzënë, ndërsa mesyachnyhsomnevatya nuk është e nevojshme - ju mund. Por kjo mundësi paraqitet vetëm në ditë kohdamesyachnyeuzhe fund.

Kjo duhet të jetë një grua ose një cikël të shkurtër menstrual (16-20 ditë), ose dlitelnyemesyachnye (7-8 ditë). Pastaj spermës bllokuar në trupin e ditëve të fundit të menstruacioneve, të ketë një shans për të jetuar deri në ovulacionit dhe përfundimisht të shkaktojë nezaplanyrovannuyuberemennost.

Për shkak të natyrës së trupit të femrës mbi mundësinë e gjetjes shtatzënë gjatë periudhës tuaj para se çdo grua është krejtësisht individual. Pra, nuk mbështeten në metoda kalendarik gjyshe. Matja e më shumë i besueshëm i vazhdueshëm i temperaturën e trupit basal, e cila duhet të kryhet çdo ditë për disa cikle menstruale. Temperatura matet në anus një herë në mëngjes, jo edhe të marrë nga shtrati.

Rritja e temperaturave do të thonë në lidhje me pjekurinë e vezës. Kjo vozmozhnostzaberemenetsohranyaetsya jo vetëm gjashtë ditë më vonë, por pesë ditë para ripening.

Ende nuk vozmozhnostzaberemenet gjatë menstruacioneve, shtatzënisë nuk nëse përfshihet në planet tuaja, më mirë të mbrojtur veten gjatë ciklit pa ndërprerje.