A mund të marrë barrë nga uji


Çfarë një pyetje e çuditshme që ne tani të përpiqemi për të çmontimit të ju them. Dhe këtu dhe atje.

Përse? Përgjigje më poshtë. Historia filloi në verën e vitit 2009. Banor i Polonisë, i cili u pushimi në një prej hotelit egjiptian me vajzën e tij 13-vjeçar, paditet në hotel për faktin se vajza e saj mori ndërsa shtatzënë në pushime.


Por ajo që e bën këtë të ketë një hotel? Është e thjeshtë polyachka argumentuar se koncepti i vajzës ndodhur pas skupalasya dhe në pishinë lokale. Ajo argumenton se shikuar nga afër vajzën e tij, dhe se nuk do të kishte takuar me djemtë. Në fund, i vetmi vend ku trupi i saj mund të marrë spermë, ka një pishinë. Për fat të keq, historia përfundoi djegien, dhe mbetet një mister, por çështje të interesuar ende shumë njerëz, kështu që ne do të përpiqemi për t'iu përgjigjur ajo.

Paramendoni se në pishinë ku ju vendosni për të notuar, disa anë ishte spermë. Këtu ju notoni për argëtim dhe shikoni se si sperma po lëvizin drejt jush, duke u përpjekur që të merrni ju me brekë vagina (ju notoni në një kostum banje, apo jo?). Paraqitur vetë kjo foto? Tani mendoj se nëse një veprim i tillë të ndodhë në jetën tonë? Sigurisht jo. Por le ende e konsiderojnë këtë çështje nga një ana mjekësore.

Si është fekondim? Kjo kërkon një spermë dhe vezë, por në këtë rast të jetë e mundur fekondimit.

Besohet se sperma mund të jetojnë deri në ditën në eyakulyante në rrethanat më të mira. Në raste të tjera, koha e jetës së tyre është shumë i kufizuar si në ujë të ngrohtë, ata mund të jetojnë disa minuta, në ujë që përmban papastërti, ato vdesin pothuajse menjëherë.

Tani, duke u kthyer në pishinë e subjektit, mendoni se si të spermës kanë qenë në gjendje të mbijetojnë në ujë chlorinated, për të marrë me mjedisin acid të vaginës në mitër të një gruaje, të marrë disa centimetra të orale kapërcyer disa tubave decimetër fallopiane dhe vetëm pastaj të fekondoj vezën? Dhe e bën këtë vetëm nuk është e mundur. Nëse ju papritmas dikush tregon një histori të mrekullueshme në lidhje me një fekondim të ngjashme, të ndjehen të lirë për t'i dhënë popullit një ndjenjë të nenit tonë.

Ne mendojmë se në çast oblahorazumitsya.