A është e mundur që të krijoj prej një gisht


A është e mundur që të krijoj prej një gisht? Disa prej shtatzënisë është ngjarja më e lakmuar dhe i shumëpritur në jetë, për të tjerët lajm që se shtatzënia mund të jetë një makth. Situata nuk është e ndryshme, kështu që le të flasim rreth asaj nëse ne mund të konceptoj një gisht. Nga rruga, kohët e fundit kemi çmontuar pyetje në qoftë se ju nuk e keni lexuar domosdoshmërisht duken.

Sigurisht, ky artikull nuk është Papërlyer (pothuajse) konceptim. Unë do të doja të marrë në shqyrtim rastin kur gishti u njolla (rastësisht ose qëllimisht) në lëngun seminal dhe një njeri erdhi në organet gjenitale të femrës. Ndoshta ajo dëshiron të marrë partnerin fshehurazi seksual shtatzënë dhe vendosi të përdorë të gjitha metodat dhe mundësisht djalë pas sex eakulyanta shqetësuar dhe jo duart shumë të mira larëse, vendosi të vazhdojë të puth të dashurën e tij. Mundësi thjesht teorik i shtatzënisë në këtë rast me siguri është, por është e nevojshme që u vu re dhe një numër i kushteve të tjera. Për të kontaktuar një shtatzëni duhet të ndodhë në ditët pjellore të një gruaje (dmth në fushën atë ditë, kur ovulacionit), spermatozoidi duhet të jetë shumë aktive dhe është e dëshirueshme që ata goditi Vagina i mjaftueshëm.

Edhe nëse të gjitha këto kushte, shanset e shtatzënisë do të jenë minimale. Pas leximit të dhënat e mëposhtme, ju vetë mund të përgjigjet në pyetjen, a është e mundur që të krijoj prej një gisht. Pra, për shtatzëni kërkon që shkrinë vezë dhe spermës. Kjo zakonisht ndodh në tubën fallopiane, ku veza e fekonduar ka lëvizur në mitër. Por kjo ishte e spermës në tubën fallopiane, ajo do të duhet për të kapërcyer një rrugë të vështirë: rreth 12 cm e tub 5 cm në mitër dhe rreth 2 cm kanali i qafës së mitrës.


Kjo mënyrë e spermës është injektuar spermë dhënë direkt në qafën e mitrës, e cila ndodh gjatë marrëdhënieve normale seksuale. Por në qoftë se spermatozoidi arrin vulvë të femrave ose vaginë, ajo ende duhet të jetë jo vetëm të kapërcyer vaginë distancë, por të përpiqet për të mbijetuar atje. Dhe sipas OBSH në mjedis acid të trupit të femrës dhe të mashkullit Zhivchika mbijetojnë dy orë. Se shanset e spermës për të arritur në qafën e mitrës dhe fekondoj vezën, praktikisht, nuk ka. Vazhdimi tema e këtij neni, ne e konsiderojmë çështjen.