A mund të marrë barrë nga një qen


Nuk është sekret që shumë njerëz kujdesen për çështjen e nëse një person të mbetur shtatzënë nga një qen apo ndonjë kafshë tjetër.

Dikush mund të spekuloj vetëm për shkaqet e këtyre çështjeve, por megjithatë ky artikull do të përpiqemi për t'iu përgjigjur atyre. A mundet një person të mbetur shtatzënë nga një qen? Është e njohur se gratë shtatzëna vijim fekondimit nga burrat spermës. Në fund, në sajë rrjet gjenotipet identike formuar embrionin, e cila për nëntë muaj të rritjes fetale dhe zhvillimit bëhet një fëmijë i plotë njerëzor. Gjenetika dhe psikologët theksojnë që gratë shtatzëna të çdo organizmi tjetër të gjallë, duke përfshirë qen, është e pamundur për arsyet e mëposhtme: informacion gjenetik të njeriut koduar në një grup të 46 kromozomeve, dhe në 78 qentë, që eliminon përgjigje për pyetjen nëse njeriu mund të konceptoj një qen; Gjenetikë qen mbart zhvillimin e sistemeve të tilla, të cilat në njerëz nuk është atje, prandaj, embrioni nuk mund të zhvillohet plotësisht; çfarëdo madhësi nuk ishte një qen, penis i saj nuk është në përputhje me madhësinë e organeve gjenitale femërore; në mënyrë që të dalë puppies, qen dhe bushtër pak kohë duhet të jetë në të ashtuquajturën kështjellë, e cila është formuar nga anëtare compression muskujt kurvë.


Gjatë këtij procesi ndodh fekondimi. Në njerëz, ky proces nuk është dhënë fiziologji, që nënkupton se qeni nuk mund të fekondoj vezën femërore; Qelizat femra embrion dhe qentë ndryshojnë në të gjitha parametrat (madhësinë, formën, përbërjen kimike dhe kështu me radhë f..); Dog instinkt edukate ndjen thirrjen vetëm në qoftë se ju të vini re erën e sekretimit që ndodh te femrat në tichtsi. Në të gjitha rastet e tjera, ajo nuk është zgjimit; ndryshim të rëndësishëm në Biorhythms qentë dhe njerëzit do të luajë gjithashtu një rol të rëndësishëm kur u përpjekur për të fekondimit. Kjo nuk është një listë të plotë të pengesave, por tregon karakteristikat kryesore që shpjegojnë se një person nuk mund të merrni shtatzënë nga një qen. Sa për mbarësimit artificial, thelbi i së cilës është për transplantin grua fekonduar qen vezë njerëzor, shtatzënia është e përjashtuar edhe në funksion të karakteristikat e mësipërme.

Përveç kësaj, trupi i gruas thjesht do të refuzojë një vezë të tillë si një trup të huaj. Por atëherë ka një tjetër pyetje: mund një qen të mbetur shtatzënë nga një njeri?

Definitely jo! Sipas të njëjtat arsye të përmendura më lart. Konkluzionet ngushëlluese Çështja nëse një njeri mund të konceptoj një qen gjetur përgjigjen.

Dhe në qoftë se diku dhe kanë informacione të tilla, nuk është e nevojshme për të besuar, siç shpesh është fryt i një imagjinate të sëmurë. Pasi kaloi një sasi të madhe të transplantet eksperimentale dhe zbatimin e mutants të tilla, madje edhe në specialistet e laboratorit të ketë rezultate negative, duke treguar se në natyrë konceptim i tillë me siguri nuk do të ndodhë.