A mund të marrë barrë nga një kafshë


Arsyeja shkencor, mund të krijoj e një kafshë? Ende disa njerëz të shqetësuar për çështjen, është e mundur për të marrë kafshë shtatzënë. Kur marrëdhënia nuk është i ndodh!

Procesi i fertilizimin e vezës nga spermatozoidet ndodh kur secili kromozom përbëhet nga çifte e gjeneve identike funksionale. Aktuale në këtë fazë të diferencës mes nesh dhe vëllezërve tanë të çon më të vogla për dështimin fatal të procesit të fekondimit. Crossing të thotë një proces i natyrshëm, pa ndërhyrjen e inxhinierisë gjenetike, por kjo metodë është e përshtatshme vetëm për të afërmit, të afërt gjenetike. Për shembull, një gomar dhe një kalë për të kaluar rezultatin është një mushkë steril.

Afër njerëzit është një primati. Por, kodi ynë gjenetik aktualisht në zhvillim aq të ndryshme, që metodë për ndonjë ndërprerje natyror nuk mund të konsiderohet. Në kohët parahistorike, paraardhësit tanë të lashtë të Neandertalët ndoshta interbred me humanoid tjetër, duke përcaktuar të ardhmen e gjenotip njeriut. Megjithatë, nëse është e mundur përmes inxhinierisë gjenetike, e cila është një fantazi, ose mund të bëhet kafshë shtatzënë duket çështje të pazgjidhura. Por në realitet ajo nuk është.


Edhe pse njerëz të lidhur dhe kafshëve të gjitarëve, dallimet tona në strukturën gjenetike nuk do të ndodhë konceptim. Kromozom, të tilla si qentë dhe njerëzit janë aq të ndryshme që edhe në kontakt të drejtpërdrejtë me lëngun seminal në organe gjenitale të brendshme, do të vzayemovidtorhnennya dy parimet e jetës.

Në Mbretërinë e Bashkuar, i kryer eksperimente mbi kalimin artificial të embrioneve të njeriut me kafshët, edhe pse ajo ishte e ndaluar para. Megjithatë, ndryshimet e vogla në legjislacionin e Mbretërisë së Bashkuar dhe fekondimit embrionolohii lejuar për të bërë këtë. Eksperimentet zgjati për tre vjet në laboratorë dhe territoret e mbretërisë angleze të ndryshme.

155 embrione janë rritur për të gjitha eksperimentet. Këto embrione lindi dhe material dhe kafshë gjenetik gjenomit njerëzor.

Këto krijesa janë të dizajnuara për të ndihmuar njerëzimin për të luftuar sëmundjet e rrezikshme. Shumë figura publike ishin ngacmuar nga këto eksperimente, duke pasur parasysh kryerjen e eksperimente të ngjashme me ofensivën e materialit gjenetik të njeriut në Britani të Madhe.

Deklaratat ishin jo vetëm joetike për ngjarje të tilla, por gjithashtu vëren se ai hedh një hije mbi reputacionin e gjithë njerëzimit. Por studiuesit besojnë se eksperimentet e tyre me rrjedhin lejojë material për të kuruar kancerin.