A është e mundur për të mbetur shtatzënë me një prezervativ


Cili është probabiliteti i gjetjes shtatzënë me një prezervativ? Që nga paraqitja e barrierës përshtatshëm kontraceptive do të thotë si prezervativëve, ideja e efektivitetit të tyre ngritur në mënyrë të përsëritur gjatë pyetjes. Pra, nëse ata janë të besueshme si të menduar më parë dhe se probabilitetin e gjetjes shtatzënë me një prezervativ?

Në fakt, frika e tilla justifikuar me të vërtetë, sepse më të lartë të cilësisë dhe kondomat latex qëndrueshme kanë micropores, të aftë për të kaluar jo vetëm spermës por të ndryshme patogjene, HIV, gonorre, herpes dhe shumë të tjerë dimensionet e të cilëve nuk i tejkalojnë pesëdhjetë mikron. Kështu, probabiliteti për të qenë të infektuar me HIV është 30% dhe rreth 10% bëhet me barrë. Por nuk do të hedhin kontraceptive vetëm pasi të gjatë, në fakt, koncepti përqindje të plotë që përfshin rastet e përdorimit të pahijshme, ruajtjen dhe mungesës së prodhimit. Pak njerëz e dinë se vaji duke përdorur një prezervativ nuk mund të përdoren vajosje janë të lejuar të holla vetëm me bazë uji!

Dështimi për të përdorur këtë mjet gjithashtu shpjegon shkeljen e magazinimit: nuk e lë artikuj, të paketuara edhe në një vend të nxehtë për të kryer në kroskot të makinës dhe të injorojë afatin e jetës së tij. Vini re se hendeku frekuenca mund të ndryshojnë nga përdorimi i produktit. Vaginal ai përbën 1% dhe 6% gjatë anal.


Para përdorimit, sigurohuni që ju e dini saktësisht se si ju veshin këtë kontraceptiv, lexoni manualin. Mos harroni se përdorimi i kondomit mund të kombinohet me spermicid dhe membrana e femrave në këtë varg efikasiteti i tyre është afër zeros. Shpesh të rinjtë pyetjen: Njohja e fiziologji e proceseve femra të trupit, ajo është mjaft e lehtë për t'iu përgjigjur. Së pari, gjatë kësaj periudhe të gjithë rreshtim e brendshme e mitrës (endometrium) nën veprimin e hormoneve fillon refuzuar duke hapur i ndryshëm në intensitet gjakderdhje.

Enët e gjakut të dëmtuara rrjedh gjak ndaloi vetëm disa ditë, masazh kështu ekstra i femrave intensitetit padëshiruar gjakderdhje mund të rritet në mënyrë të konsiderueshme, dhe kjo nuk është vetëm e keqe për shëndetin e saj, por thjesht jo higjenike dhe nuk aesthetically i kënaqshëm. Përveç kësaj, në qoftë se ju nuk e përdorni një prezervativ mbrojtje themelore - burri uretrës mund të merrni disa të rrjedhës menstrual dhe shkaktojnë inflamacion. Pra, është më mirë për të trajtuar këtë pauzë natyrore, si një mundësi për të forcuar lidhjen tuaj emocionale dhe për të shpëtuar lart tensionin seksual.

Nga rruga, përdorimi i kondomit nuk është i kufizuar në përfitimet e mësipërme. Hapja i fundit i Universitetit të Pensilvanisë në Shtetet e Bashkuara sugjeron një fenomen në të cilën shtatzënia është fëmijë i mundshëm i huaj. Ja se si funksionon: një njeri i cili nuk përdor prezervativ është intimiteti me një grua, në të cilën uretrës për të zgjeruar e saj partnerin stickers arrijnë celularë. Këto qeliza janë quajtur qeliza Velcro, sepse ata kanë një ngjitje të fortë për muret e mukozës.

Ata janë prekursorët e vezëve dhe të përmbahen nga mitrës qafës së mitrës gruas Canal-së. Kur marrëdhënia ata hyjnë në penis dhe fikse atje për 8 orë. Kështu, qelizat që mbajnë materialin gjenetik të një partneri, burri transferohet në tjetër, e cila është lëshuar dhe bie në mitër të saj. Por kjo nuk është e gjitha!

Kjo zhvendos agresive vezë e donatorëve bërthamë qelizore dhe zëvendësuar atë veten, atëherë nuk është konceptim. Pra, nuk dyshon, ka të ngjarë që të ketë një dashnor fëmijë! Për të shmangur situata të tilla, ka një prezervativ, ajo mund të ju mbrojnë nga surpriza të pakëndshme, veçanërisht nëse partnerët e rregullta ju keni.

Cili është probabiliteti i gjetjes shtatzënë me një pyetje retorike e kondomit. Të ndjehen të sigurt, të produkteve me cilësi sigurt, mënyrën e përdorimit, magazinimit dhe me kujdes të shkoni në pyetjen e zgjedhjes së partnerit. Pika e fundit është themelore, sepse edhe në qoftë se ata do të krijoj, ju mund të ndryshojë duket e tyre dhe duan të fillojnë një familje.

Shumica e shtatzënive të paplanifikuara këtë vit shkoi në klasën e parë, dhe shumë mund të krenohem me prindërit e dashur!