Mund të merrni shtatzënë pas një abort


19yanvarya marrëzi e madhe, marrëzi, unë nuk e di se si tjetër për të thirrur atë, ka bërë pilula e abortit i ruajtën, por e humbi, madje ashtu siç është në një ditë të mirë, shtatzënia ishte zaplonirovannoy dhe na u duk si bora mbi kokën e tij, mësoi, dhe vetëm 5nedel. jetoj nuk ka ku mosha në të dy i vogël në të gjitha, dhe qanë 2nedeli shqyer midis asaj që ne duam, dhe kështu çfarë. mund dhe nuk mund të. përfundimisht vazhdoi abortit, tmerrësisht frikë, mund të themi së bashku që nga fëmijëria, u takuan, ai ishte 16, unë isha 12. 5 vjet ka qenë dora në dorë. ishte djalë tmerrësisht keq që 21hod, ai nënshkruan për një baba-të-të. kur ai kishte vetëm 3kursa (në mungesë), edhe pse puna është dhe do të mund të sigurojë të gjitha çështjet ishin në strehim. v. për të. Ne jemi duke pritur për pranverë për të filluar ndërtimin në dimrin e 2014 kemi në plan të vijnë vetëm në dhe afat ishte në fund të gushtit dhe fillim të shtatorit. totale obmirkuvavshy të gjitha, unë shkova në gabim më të madh në jetën time. erdhi në spital, frikësuar, të quajtur dhe e pyeti nëse ai është i sigurt se nuk e di dhe do të largohet, dhe e kuptoi se në fakt ajo nuk është asgjë që ne sot. shkoi në ultrazërit, abort atëherë unë them-kërcënuar. dhe ka mendimet në kokën time, gjithçka që 5nedel dinin, pa kontrollin e lindjeve, pjesa tjetër 2nedeli rrugë pa krye duke qarë. në përgjithësi, të gjithë së bashku, më ka dërguar që të ketë një abort. Dita e parë e një lehtësim që vendosi që të gjithë duket se e ka kaluar pa probleme. 3den për të filluar. jetoj nuk e di se si. Unë dua të kthehen kohë dhe të lënë fëmijën. ai tani zë të gjitha mendimet e mia. GIRLS, GRA, përvoja aksion, njohuri, sa të merrni shtatzënë pas një abort, në mënyrë që të bëjë fëmijë SHËNDETSHËM !!

Vërtetë, të vërtetë duan të kthehen, çfarë HUMBUR !!!.