A mund të merrni shtatzënë, ndërsa mëllenjë


Si infeksion maja mund të parandaluar konceptim të shtatzënisë? Çështja nëse të bëhet shtatzënë, ndërsa maja excites shumë çifte pa fëmijë kohë të gjatë pa sukses duke u përpjekur që të ketë një pasardhës. Mjekët mund të patjetër të takohen, por ju duhet të punojnë shumë. Problemi konceptues shpjegohet me ndryshimin e bilancit acid-bazë në vaginë e grave, sperma thjesht nuk mund të mbijetojnë në këtë mjedis, por edhe më shumë për të fekonduar vezën.

Pra, në mënyrë që të merrni shtatzënë, është e nevojshme për trajtimin e candidiasis, me të dy partnerët njëkohësisht. Normalisht, bacil acid laktik në vaginë në gratë përbëjnë më shumë se 90% të microflora. Acid dhe hidrogjen peroksid laktik prodhuar ato dhe të reduktuar efektet patogjene e patogjenëve. Nëse sasi e pamjaftueshme e acidit laktik bacilet është një patorhanizmov aktiv edukate dhe ka vaginosis bakterial ose një infeksion maja. Ka raste kur candidiasis ndodh në një formë latente (të fshehura) dhe ajo vetëm nuk e di në lidhje me problemin intime.

Një shqyrtim i thjeshtë i gjinekologu mund të ndihmojë të zbuluar sëmundje, aq më shpejt ju filloni trajtimin, e shpejtë dhe më i suksesshëm rezultate, shtatzënia bëhet më i mundshëm. Çfarë është një kërpudhat? Sëmundjet gjinekologjike.


Zvogëlimi i numrit të hormoneve seksuale (estrogjenit) të ndikojnë dukshëm ekuilibrin acid-bazë; përdorimi i tepruar (i gabuar) i antibiotikëve, veçanërisht kur vetë-ilaçe; të zvogëluar rezistencën, statusin imunitar, si ajo mund të ndërhyjë me pjellori, edhe kurs të gjatë të një sëmundjeje të rëndë ose operacion është transferuar; dietë e varfër, kushtet e këqija të jetesës ose klimë të kundërt; praktikojnë seks anal ndërsa partner mund të jetë i shëndetshëm, por ajo është shumë e ndryshme nga partneri microflora microflora. Mund mrekulli? Ju mund të merrni shtatzënë dhe kur zhvillohen mëllenjë, por në këtë rast, njerëzit duhet të jenë të lëvizshmërisë plotësisht i shëndetshëm dhe shumë të lartë të spermës, e cila, për fat të keq, është e rrallë. Megjithatë Candidiasis është një infeksion që është një kërcënim serioz për zhvillimin e fetusit, dhe emërimi i trajtimit gjatë shtatzënisë, ajo mund të ndikojë seriozisht trupit dhe të shkaktojë infeksionin e një gruaje të mitur.

Kjo është arsyeja pse ajo është më e mirë për të trajtuar mëllenjë që më parë, në fazën e planifikimit të konceptimit. Mëllenjë nuk është gjithmonë një shenjë se një grua (burrë) nuk është mënyrë mjaft e drejta e jetës.

Candidiasis mund të manifestuar veten, të merrni në traktin gjenital të zorrëve ose përmes objekteve të kontaminuara. Në mënyrë tipike, mëllenjë prek shumë njerëz, sidomos ata që jetojnë në ritmin furishëm të jetës, e cila ulur imunitetin dhe kanë sëmundje serioze kronike.

Mund të merrni shtatzënë me mëllenjë kronike? Ju mund të, nëse ju vendosni seriozisht disa simptome. Paragjykimi i veçantë të krijoj maja nuk e përfaqësuar, por në qoftë se një grua është e skuqje në zonën gjenitale, kruarje, djegie dhe shkarkimi i dobët, por njeri reddened dhe kreu i fryrë i penisit dhe është pllakë bardha duhet të kërkojnë kujdes mjekësor për të dy partnerët. Ndryshimet në nivelet e hormoneve të çon në infeksione maja dhe, rrjedhimisht, të ciklit të parregullt menstrual, e cila nuk është e menjëherë të çojë në konceptim. Mos harroni se trajtimi duhet baba i ardhshëm dhe nëna së bashku, ose një grua që ka përfunduar me sukses një kurs të rreziqeve të trajtimit të ri të infektuar nga burri i saj.

Angazhohen në seks, sigurisht, është e mundur, me kondom, por në këtë rast në lidhje me ndonjë ëndërr pamja e trashëgimtarit, megjithatë.