A mund të larë me vitryantsi


Regjistrohu për radhët tuaja, unë jam 20 dhe tashmë i sëmurë javë dhenve!

Unë do të jap disa këshilla gjithashtu mund të ndihmojë dikë. Ditët 10-12 si dhimbje koke dhe sy të keq lënduar kur shikon në anët ose lart e poshtë, kam menduar një i ndjeshëm të ftohtë, tani unë e kuptoj se është parashikues mi bukuri ishin një javë më parë se kjo ishte personal, një në kokë dhe një në qira qafë. Kjo mëngjes çdo gjë tjetër ishte e qartë në mbrëmje vajosuri incolor kasteliani, tha se më mirë e gjelbër të shkëlqyer, pa suprastin edhe që nuk do kruarje. Dy ditë më vonë si një pidsyhalo rezultat asgjë, ka qenë i ri, si dhe një zhyrniye i fortë njeri filloi të dalë ulcerat, fytyrën fryrë e vështirë, veçanërisht nën sytë, shumë e kuqe, i quajtur mjeku i tha se ajo është serioze, është e nevojshme që të shpifjeve bojë jeshile i Kastelyani ai nuk ka dëgjuar të njëjtën ndalimin në ujë.


Vajosurin bojë jeshile, fytyra më mirë ishte në fakt më mirë gjatë bymimit ditë gjumë, skuqje, gjithashtu, filloi të thatë, suprastin nuk më ndihmoi, bleu tavegil, piu dhe fjeti një natë më parë më në fund i qetë. Kam lexuar komente, mendime të ndryshme për shkak të ujit, unë do të shkruaj një mendim të mbështetur nga realiteti, çdo gjë është e mundur në mënyrë individuale, në ditën e larë e dytë fytyrë gjatë natës, më keq në mëngjes, e kuqe dhe i irrituar, në kurriz të higjienës intime, më vjen keq për detaje, disa ditë fshihen me fshin me lagështi skuqje ndalur kur kam vendosur për të larë plotësisht atje, kështu që pas gjithë vendin showered të butë, u kthye në napkins. Dhe po, podvozhu lart, shkoni javë brudnuleyu, asgjë më shumë nuk është marrë, flluska të bëhet ngjyrë kafe, por ende ata shpifjeve, dëshira kryesor është për të larë dhe të shkojnë jashtë. Gjëja më e rëndësishme është për të luftuar nga brenda, qëndrim moral dhe shoh këtë pro, si e frikshme si ajo mund të tingëllojë, këto ditë pobaluvala kënaqësitë e saj të kuzhinës, të shqyrtuara gjithë komedi e re të bëjë asgjë gjithsesi, por edhe kështu vidvolikayusya në rezervë vetëm një tjetër në javë Ndërsa të gjithë këtë vjeshtë dhe e gjelbër e shkëlqyer del me të larë. ) Mos u dekurajoni edhe pse do të jetë diçka për të kujtuar.