A mund të mbjellim ushqyerit mom


Kështu që shumë ndalime bie nënat shtatzëna dhe pleqsh për të përjetuar që nganjëherë fillojnë të besojnë ndonjë mendim.

Dhe pse nuk besoj në rrezik nëse kujdesin e tyre të fëmijëve. Kjo debat i tensionuar në lidhje me nëse nënën time që ushqen fara.


Dhe në të vërtetë të zgjidhur çështje mund të sens të vetëm të përbashkët. Të gjitha produktet që ajo përdor gjatë ushqyerjes me gji, në një formë apo një tjetër të paraqitet në përbërjen e qumështit të gjirit.

Një grua duhet të abstenojnë nga substancat që fëmija mëson është e keqe. Alkooli, caffeine, ndalimet ushqimore karbohidrate janë të shënuara të parë. Gjithashtu e dëshirueshme që të përdorin një shumë të pasura me vitamina A dhe E, të cilat mund të shkaktojnë hypervitaminosis (vitaminë helmim). Fara luledielli, apo fara mund të jetë e dëmshme vetëm në sasi shumë të mëdha. Në masën që ato janë zakonisht të konsumuar, të mbjellim gji sigurt.

Si pjesë e farës është minerale dhe vitamina të cilat janë nënë e mirë dhe fëmijën. Në përdorimin fara me stomak bosh, mund të përmirësojë lëvizshmërinë e zorrëve, luftuar kapsllëk dhe pastroni zorrët e toksinave. Por fara duhet të jetë i pastër.

Substancat e rrezikshme kryesore dhe mikroorganizmave që janë gjetur në lëkurë në fara me origjinë të panjohur. Në mënyrë të pavarur të eliminuar këto mundemi vetëm farë njomje dhe larjen e tyre në ujë të rrjedhshëm, e cila natyrisht do të prish produktin. Prandaj më e sigurt për të blerë fara në dyqan në qese hermetik. Gjithashtu nuk rekomandohet fara kripura. Salt në masë të madhe rrit këtë produkt tashmë të shijshme kështu që ajo është thjesht e pamundur për të thyer.

Por në fund, ju dikur mund të merrni të gjitha normën e përditshme të kripës, dhe më shumë. Një fëmijë do të merrni qumësht kripur. Nëse ushqyerja ha një shumë të farërave, të tilla si paund, ajo të ndikojë fuqimisht përbërjen e qumështit. Mos harroni se fara është ushqime shumë kalori dhe yndyrore. E yndyrna tyre përbërëse janë të dobishme, dhe fëmija do të ketë yndyrë në formë të përpunuar.

Por fara janë gjithashtu të pasura me vitaminë E, e cila ne të diskutuara më lart. Ju ngadalë mund të hani fara gjatë ditës, nëse ju vërtet doni ata.

Efekti i dukshëm do vetëm sasi të madhe ngrënë tani. Por në qoftë se ne kujtojmë se fara më të mirë të hahet blihen në çanta të vulosura në dyqan, ky rekomandim duket e tepërt. Fara e korporatave janë shumë më të shtrenjtë se gjyshet dhe të paketuara në qese të vëllimit të vogël. Fara luledielli në shumë mënyra të krahasueshme me arra.

Të gjitha rekomandimet duhet të përdorin gratë lactating fara dhe arra mund të transferohen në dhe anasjelltas. Arra, pyll, fistikë, arrat inde dhe kikirikë hahet në sasi të kufizuar, por sa mund të hani varet më shumë në vendimin e femrave. Më shumë duhet të merren me kujdes në bajame dhe kajsi nucleoli, pasi ato janë një sasi të caktuar të acidit hydrocyanic. Të sigurt për të volumit amtare mund të jetë e rrezikshme për fëmijën e saj.

Por kjo nuk është aq tragjike, sepse jo të gjithë qumësht merr numrin e substancave të pranishme në ushqim, por vetëm një pjesë të tyre.