A mund të marrë një dush të nxehtë


Shumë nëna shtatzënë të trajtuar gjendjen e tyre me ankth të madh dhe frikë asgjë për të dëmtuar fëmijën.

Nuk është çudi, disa prej tyre janë të frikësuar për të marrë një dush, ndërsa shtatzënë. Mos lehtësuar situata dhe kategori shumë këshilltarë të dëgjuar kumbues, dhe unë nuk e di ku është ai. Le të shohim nëse ju mund të notuar në vaskë shtatzënë, dhe ajo që sundon ju duhet të ndiqni për të notuar nuk sjell dëm në grua shtatzënë dhe fëmijën e saj, por përfitim dhe kënaqësi.

1. Disa si të nxehtë? Mos harroni, shtatzënë të marrë një dush të nxehtë është absolutisht jo! Kjo mund të rezultojë në pasoja të pariparueshme, edhe humbjen e një fëmije. Temperatura optimale për larje 36-37 gradë, gjegjësisht temperaturës trupore. E njëjta gjë vlen edhe për shpirtin: temperatura e ujit mund të jetë pak më e lartë, me kusht që ju të mos shpejt.


Megjithatë, është më mirë të mos të rrezikojnë atë, për shkak të veprimit të enëve të nxehtë të ujit zgjerohet, e cila mund të çojë në gjakderdhje. 2. germs dhe alergeneve.

Ndiqni dush pastërti. Sigurisht, nuk ka mikrobet nuk e kërcënojnë fëmijëve plug mbrojtur të sigurt tuaj mukusit, por vështirë se ia vlen lahet shtatzënë në ujë të pista. Pas pastrimit tërësisht shpëlarje pastruese dush komponentët agresive mund të irritojë lëkurën të ndjeshme. Mos e merrni një dush në qoftë se ju keni ujë shumë të klorit dhe asnjë pastrimi filtër, përndryshe rrezikoni duke marrë shumë acarim apo alergji. 3. Slippery temë.

Banjo është shumë e lehtë për të kaloj dhe jo gratë shtatzëna, një lëvizje të vështirë dhe ju mund të bien. Sigurisht, bie gjatë shtatzënisë duhet të shmanget me të gjitha mjetet, veçanërisht në banjo, ku hapësirë ​​aq të vogël dhe ka shumë objekte të spikatur. Të sigurt për të blerë Mats kat gome për dysheme në banjo dhe pjesën e poshtme të banjës që nuk kaloj në sipërfaqe dhe nuk do të ju lejojnë të kaloj. Ata mund të jetë shtatzënë pa frikë dhe të marrë një dush dhe dush.

Nëse është e mundur, të marrë një dush kur dikush është në shtëpi me të afërmit. Ju mund të kenë nevojë për ndihmë për të marrë jashtë ose të marrë nga dush, sidomos në fazat e mëvonshme të shtatzënisë.

4. Kripa dhe vaj. I pyetur nëse gratë shtatzëna mund të marrë një dush me vajra esenciale ose kripë? nuk mund të përgjigjet pa mëdyshje, sepse të gjitha varet nga përbërja e një produkti të veçantë.

Gratë shtatzëna nuk mund të notosh në vaskë duke përdorur mjete që mund të thyejnë presionin, ulur ose rritur atë. Mos përdorni vajra vaske dhe përmbajnë kripëra mëposhtme: Subjekti te gjitha rregullat e mësipërme dhe madje edhe gratë shtatzëna mund të ndonjëherë të dobishme për të marrë një dush. Uji ndihmon për t'u çlodhur, lehtësimin e tensionit të muskujve, zvogëlimin e stresit në shpinë, dhe fëmijët në stomak zakonisht reagojnë pozitivisht për larjen e saj amtare. Kripë të veçantë do të ndihmojë për të hequr edemë, zhytet në një të qetë shtetit, të qetë. Ndiqni frymë (ajo duhet të jetë i thellë) temperatura e ujit, duke notuar 20 në 15 minuta, mos e përdorni mediave agresive dhe të gjitha shtatzëninë e ju mund të gëzojnë tuaj të preferuar trajtimet me ujë.

Ne ju inkurajojmë që të lexoni: Në cilin pozicionet janë të fle më mirë shtatzënë dhe mund të fle në barkun tuaj.