Mund shtatzënë birrë jo-alkolike


Mund shtatzënë birrë joalkoolike, këtu është një çështje e një grua shtatzënë në një kohë kur donte birrë.

Kështu, gratë shtatzëna kanë të vështirë, ju mund të hani, ju mund të jo. Ajo mund të jetë i dehur, por ajo nuk është. Le të përgjigjet në pyetjen, a është e mundur për birrë shtatzënë dhe jo-alkoolike në qoftë se ju mund të sa. Për starters, le të analizojmë se çfarë një birrë jo alkoolike, si të përgatiten dhe çfarë ata kanë nevojë? Ne kemi gjetur se birrë jo alkoolike është i përgatitur si dhe birrë alkoolike zakonshme, por pastaj në fund të prodhimit të hequr shumicën e alkoolit.

Pse i madh? Sepse zakonisht një birrë joalkoolike përmban 0, 5% alkool. A nuk e di? Lexoni me kujdes etiketën dhe përbërjen. Jo-alkolike njerëz birrë të pijshëm: Njerëzit të cilët ende ulet prapa rrota e Popullit të cilët janë duke u trajtuar për varësisë alkool Njerëzit të cilët nuk pinë alkool për arsye fetare njerëz të tjerë ne nuk e specifikojnë këtu çfarë ju duhet të dini para se të merrni birrë jo-alkoolike Unë mendoj se ju do të bien dakord se alkooli është i keq për të dy grua shtatzënë dhe për fëmijën e saj të palindur.


Dhe sigurisht, duhet të shmangin pirjen e alkoolit gjatë shtatzënisë. Por ajo që për birrë jo alkoolike? Ne kemi raportuar tashmë se birrë jo alkoolike ende përmban alkool vetëm në doza të vogla rreth 0, 5%. Përmbajtja mesatare e alkoolit njëjtë në vargjet e birrës nga 3 në 5 0%, 5% dhe ndoshta pak më shumë. Sigurisht, një dozë e vogël e alkoolit ndoshta nuk do të dëmtojë fëmijën tuaj.

Shkencëtarët ende nuk kanë ardhur në të njëjtin përfundim se sasia e alkoolit mund të dëmtojë fëmijën në zhvillim dhe madje edhe një shishe birrë jo alkoolike nuk do të dëmtojë, në pyetjen: A është ajo me vlerë të rrezikut dhe të provokoj fatin? Dhe këtu është një gjë më shumë. Supozoni se ju të kërkuar për të pirë birrë jo alkoolike, para se të blej atë, ju lexoni përbërjen e tij.

Ajo thotë se ai përmban 0, 5% alkool. Por shkrimi mund të jetë çdo gjë, por në qoftë se nuk ka 0, 5 dhe 1, 0%?

Pas të gjitha, ju nuk e dini, por duke menduar se birrë të alkoolit të pijshëm të pirë birrë me një përmbajtje të alkoolit. Pra, birrë jo alkoolike më tani nuk është alkool. Duke pirë alkool, madje edhe në sasi të vogla, ju rrezikojnë fëmijën tuaj. Nga pirja e alkoolit rrit rrezikun e foshnjës defektet nervore tub. Po, ju mund të zëvendësojë përdorimin e alkoolit, birrë jo alkoolike, por edhe kjo birrë përmban alkool.

Rreziku i defekteve do të rritet në qoftë se nëna përdor një birrë jo alkoolike mbi një bazë të rregullt. Ose mund të jetë birrë jo alkoolike shtatzënë apo jo? Nëse ju keni një dëshirë të fortë dhe e madhe për të pirë birrë jo alkoolike, gjëja më e mirë që ne mund t'ju këshillojë, ajo do të apelojë për mjekun tuaj për këshilla mbi këtë. Për t'iu përgjigjur në mënyrë të qartë në këtë pyetje ne duhet të marrin në konsideratë disa faktorë.

Për shembull, siç ndodh shtatzëninë? Normal ose komplikime? A keni një sëmundje të sistemit urinar?

Për shembull veshkat. Sepse veshkave është një lloj filtri në trupin tonë që filtron gjakun tonë.

I imagjinoni se gjatë shtatzënisë, veshkat punojnë me fuqi të dyfishtë, dhe kjo është gjithashtu birrë jo-alkolike. Sigurisht, një shishe e rrezikut të jo-alkoolike birrë është minimale, por është më mirë që të konsultoheni me mjekun. Mos harroni, nëse ju përmbahen nga pirja e alkoolit, madje edhe doza më të vogla, ajo vetëm shkon në favor të fëmijës. Shkuarja nga ana juaj për këto oferta, jeni dakord për të siguruar të ardhmen e fëmijëve tuaj të shëndetshme. Çfarë mund të ndodhë?

Duke pirë alkool, ajo paraqet një rrezik të madh për zhvillimin e fëmijës. Ju duhet të kuptoni se pirja e alkoolit në çdo kohë gjatë shtatzënisë rrit rrezikun e lindjes abortimi spontan apo të parakohshme. Alkooli Abuzimi mund të çojë në vonuar mendor dhe zhvillimin e sindromi i alkoolit fetal (FAS). Ende nuk është e qartë se sa alkooli mund të shkaktojë disa patologji të fëmijës. Kjo është, ajo rezulton se edhe shmangien e pijeve të cilat ju treguara alkoolike duke zvogëluar rrezikun e shumë anomalitë në fëmijën. Alkooli shpejt kalojnë barrierën e placentës dhe hyn në trupin zhvillimin e foshnjës.

Kjo është shumë e rrezikshme për një trup të tillë, sepse në 1000 sjell më shumë dëme sesa të rriturit. Gjak foshnjës do të përmbajë të njëjtën sasi e alkoolit si gjakun e nënës, ndoshta edhe më shumë. Kjo është për shkak se fëmija ka mëlçisë nuk mund ta shfrytëzojë atë si të rriturit. Nga shumë nëna të dëgjuar se ata pinin birrë të alkoolit gjatë shtatzënisë dhe madje edhe një ose dy shishe për tërë shtatzënisë, dhe një shishe në javë, ndoshta më shumë.

Pra, çfarë? Fëmijët kanë lindur të shëndetshëm dhe të fortë. Por ndoshta jo shumë nëna qaj se ata kanë lindur me fëmijët patologjinë sepse ata pijnë alkool.

Kjo është askund në forumet nuk do të gjeni. Një i sigurt dhe në dispozicion. P Përmbledhje: Ju mund të pini një shishe birrë jo alkoolike shtatzënë, por ajo ia vlen?

Nuk është shaka, sepse jeta është në rrezik dhe shëndetin e fëmijës tuaj. Dhe edhe më shumë të përmbahen nga. Nëse ne nuk e kanë bindur edhe pini alkool birrë gjatë shtatzënisë, ju duhet të konsultoheni me mjekun tuaj para se të pirë një birrë.

Nëse ju e dini diçka në lidhje me miratimin e birrës jo-alkoolike ndërsa shtatzënë, ju lutem shkruani në lidhje me të! Të bëjë një vepër të mirë, të ndajnë këtë artikull me të tjerët. Le ta dinë të vërtetën! Të jetë i sigurt për të ndjekur faqen e freskimit në formën e abonimit poshtë apo të majtë. Ju do të merrni artikuj të reja direkt në postë!.