Mund gratë shtatzëna prerë flokët e tyre


Njihuni me njeri paragjykues sot është praktikisht e pamundur. Ajo ka qenë një kohë kur besimi në dështimin e duhur për të kaluar rrugën ose macet e zeza sepse në shtëpi për një gjë të harruar. Megjithatë, një herë ajo gjen më shumë për shtatzëninë e saj në mendje ka lloje të ndryshme të pyetjeve, të lidhur me bestytni.

Për shembull: A mund gratë shtatzëna prerë flokët e tyre? Vërtetë, ju nuk mund të qep mbi butonat, thur, qëndis? dhe shumë nga këto çështje kanë arsyetuar përgjigje. Vendndodhja ndodhi që gratë shtatzëna nuk mund të prerë flokët e tyre Për të kuptuar këtë çështje, le të kujtojmë, është i bazuar në atë të bestytnisë e vjetër se një shtatzëni është e ndaluar rreptësisht për të prerë flokët e tyre.

Nga shekujt Pocono gjithë botën me shumë kujdes dhe meticulously trajtuar flokët e tyre. Vajzat dhe gratë në shumë kultura fshehu pështyj e tyre nga sytë prying me kapele të ndryshme. Deri ne dëgjuam informacion se sllavët e lashtë besonin se flokët është kujdestari i shëndetit dhe vitalitetit të njeriut. Nëse qethur shkurt flokët, njeriu fillon të dobësohet dhe të lënduar.


Dhe më e rëndësishmja të humbur kontakt me engjëllin e tyre mbrojtës. Në atë rast e flokëve ra nga vetë kurrë nuk do të hidhet larg, nuk e le erën. Për të shmangur problemet shëndetësore paraardhësve qime tona ose djegur, ose i lidhur me një pemë. Në burimet historike të regjistruara shumë ritualet e lidhura me rrethprerjen humbjen e flokëve gjatë periudhave të miqve.

Për shembull, në disa vende në mesjetë gratë shpërbëhet dhe shkurtohet flokët e tij, por në varrimin e burrit të saj. Prandaj, kjo ishte menduar se në qoftë se një grua shtatzënë do të rrethpritni tresses tuaja, ju me siguri do të moshës ndërpre fëmijën e tij të palindur. Fakti se koha ishte norma shumë të larta të sëmundshmërisë foshnjore dhe vdekshmërisë. Mjekësi, për arsye të dukshme, ishte e ulët, dhe njerëzit duke u përpjekur për të gjetur shpjegimet dhe arsyet për çdo gjë që ndodh e tyre.

Kjo nënë mëkat, ata po e përgjonin rastësisht stryhlysya flokëve. Prandaj, gratë e kohës, jo madje mendohet se nëse gratë shtatzëna prerë flokët e tyre, përgjigja ishte e qartë. Ata janë të shtrëngon në çdo kashtë që do të ruajë shëndetin e fëmijës së tyre në të ardhmen. Dhe pas shumë brezave kjo bestytni erdhi tek ne. Dhe tani disa nëna i dyshimtë i ardhshëm për shkak të frikës nga paragjykuar Daze e tij dhe nuk të prerë flokët e tyre të gjithë gjatë shtatzënisë.

Le të përpiqemi pak në qasjen anën tjetër me këtë çështje dhe të kërkoni në atë nga një pikë mjekësore. Nuk është sekret që gjatë shtatzënisë hormonet e një gruaje të trupit që të stimulojë rritjen intensive e flokëve. Përveç kësaj, nuk është një proces i natyrshëm i forcimin e flokëve. Ajo që ne të merrni në fund? I gjatë, flokët elegant i shëndetshëm.

Megjithatë, ka një caveat. Të gjitha të flokëve më shpejt ose më vonë të fillojnë të ndarë dhe të thyer. Dhe në qoftë se ata nuk e prerë, atëherë hairstyles vend pastra ne të merrni flokët e pashpjegueshme në kokë, e cila është shumë e vështirë që të pastra, por vetëm krehër. Për më tepër, ajo është provuar se gjatë shtatzënisë rrit disa herë shumën e ushqyesve dhe amino acidet që janë përgjegjës për rritjen e flokëve.

Pas lindjes ndodhin në trupin e femrës ndryshimet hormonale, pasojat e të cilat janë të ndryshme nga, fund psikologjike fizike. Duke përfshirë edhe humbjen e gjerë e flokëve, fytyre, lëkurë të lëkurës Nëse flokët prerë rregullisht gjatë shtatzënisë mund të zvogëlojë barrën mbi ta, dhe kështu më të lehtë për ndryshimet e ardhshme. Prandaj, përgjigja e pyetjes: A është e mundur për të marrë një prerje flokësh shtatzënë? qartë të jetë e mundur jo vetëm por i domosdoshëm! Pritini apo jo, vendosë natyrisht, vetëm nënën e ardhëshme. Vetëm të saj të marrë një vendim: të besojë në bestytni apo i vjetër për të mbajtur me mjekësisë moderne dhe cosmetology.

Megjithatë, çfarëdo zgjedhje, kjo duhet të kuptohet qartë se procesi i zvogëlimin flokët definitivisht nuk ka dëm për veten apo foshnjen e palindur do të sjellë. Rritje në bukurinë e mirë në të gjitha femrat është vetëm emocione pozitive, lartëson humor, kështu që pse e privojnë veten nga kënaqësi dhe mundësi për të parë të bukur edhe barkun?.