Çfarë përcakton gjininë e fëmijës tuaj


Nëse doni një vajzë Mashkull: organet gjenitale duhet të jetë e ngrohtë në veshje relativisht të ngushtë (për të zvogëluar numrin e spermës). Kujdes Pantallona të ngushta nuk duhet të përdoret më shumë se 5 ditë, përndryshe numri i spermës mund të zvogëlohet shumë në mënyrë që shtatzënia nuk ndodh.

Nëse shtatzënia nuk ndodh brenda dy muajve, të ndaluar përdorimin e tyre. Gruaja: Ajo do të përcaktojë ditën e ovulacionit.

Coitus duhet të kalojnë lirshëm pa kontracepcion përmes natës deri 5 ditë që kanë mbetur deri në ditën e ovulacionit. (Nëse konceptim nuk mund të ndodhë, gradualisht të rritur sasinë e akt seksual në muajt e ardhshëm, pidbyrayuchys 4, 3, 2 nd ditë para ditës së ovulacionit). Nëse është e mundur, të përmbahen nga orgazmë për të ruajtur mjedisin acid të favorshëm për hinespermy. Të dy: Për të zvogëluar numrin e spermës, praktikë me derdhje të lirë, menjëherë pas menstruacioneve për të pushuar tre ditë (ose më shumë në qoftë se një njeri fertilen) para ovulacionit. Pastaj merr një pushim apo përdorni pengesë kontracepsionin përpara fundit të këtij cikli.


Nëse, pas tre muaj përpjekjesh të konceptimit nuk ka ndodhur, gradualisht shtoni një ditë në muaj për seks gjatë ovulacionit. Por nuk do të afrohet dita e ovulacionit për të marrë një tjetër djalë. A nuk e kanë seks nëse ka ovulyatornaya zhul rrëshqitshëm!

Në rastin e njeriut të lartë të fertilitetit dhe nëse familja tashmë ka djem lënë si shumë ditë mes akt seksual dhe ovulacionit për androsperma mund të vdiste para se veza është i hapur, shkruan bayki. com Nëse ju nuk jeni shtatzënë menjëherë, mos e humbni shpresën. Ndiqni këtë regjim disa muaj. Shpesh është e vështirë për të qëllimisht krijoj një vajzë, si ju keni për të shmangur ditët më pjellore të ditëve muaj ovulacionit. Por në qoftë se ju të marrë shumë kohë para se akt seksual para ovulacionit, atëherë merrni në konceptimin e tyre dhe thjesht nuk mund të ndodhë.