Mollaqe Big


  • Metodat reduktim i mollaqe mëdha

Bel i hollë, elastik stomak, mollaqe forcuar dhe zbukuruar - në të gjitha kohët trup të bukur ishte një burim i krenarisë dhe ëndrrave. Buttocks've qenë gjithmonë një subjekt për vëmendje të veçantë, pamje interesante. Prandaj, çdo lloj i përkeqësimit të zonës mollaqe menjëherë bëhet e qartë. Me moshën, ky organ është duke kaluar nëpër ndryshime të rëndësishme: nuk mund të ketë depozitat e tepërta yndyrë në "kilota" në mollaqe. Shumica e burrave dhe grave ka ndryshime të lidhura me moshën ndryshme: lëkura është shtrirë dhe epem, mollaqe bien. Kjo projektimi dëmton mollaqe humbur kontur estetike të trupit më të ulët.

Mollaqe mëdha janë "zonë problem" e shumë të seksit të drejtë. Arsyeja mund të jetë trashëgim, çrregullime hormonale, dhe dietë e varfër dhe mungesa e ushtrimit. Të zvogëluar volumin e mollaqe nuk është e lehtë për gratë për shkak të arsyeve fiziologjike. Numri i indit dhjamor në mollaqe në gratë me peshë normale mund të jetë i ndryshëm nga ai i meshkujve pothuajse 3 herë.

Qelizat e indit dhjamor e mollaqe dhe kofshët kanë një numër të vogël të receptorëve ndaj substancave të ndryshme biologjikisht aktive, të cilat janë shitur përmes proceseve biokimike që çojnë në djegien yndyrë. Prandaj, mollaqe dhe kofshët janë reduktuar në vëllim në më pak, dhe të humbni peshë vetëm në një madhësi të caktuar, pavarësisht dietës dhe stërvitjes. Por shtim në peshë një herë më shumë vetëm e dukshme në mollaqe dhe kofshët.


Rezultatet në uljen e mollaqe të mëdha mund të arrihet duke ndryshuar dietën, mënyrën e jetesës apo sportive të angazhuar. Në qoftë se këto metoda nuk ndihmojnë, ju mund të kontaktoni mollaqe plastike korrigjim.

Metodat reduktim i mollaqe mëdha

Plastike mollaqe mëdha korrigjimi është kryer në prani të indit yndyror tepërt në okolopoyasnichnoy, nad'yahodichnoy dhe pod'yahodichnoy zonat; Ndryshimet involutional në rajon gluteal (në ndryshimet e moshës pas 50 vjet si pasojë e lëndimit, sëmundjes), duke rezultuar në shkelje të lëkurës trofik, muskujve dhe yndyrë, uljen e tonit - shtrihen dhe rënë (ptosis).

Rënia në mollaqe të mëdha kryer duke përdorur Liposuction - largim me korrent tepërt indin nënlëkuror dhjamor pas shkatërrimit të saj (mekanik ose tejzanor). Me Liposuction mund të hiqni yndyrë në zonat që nuk janë të përpunuara në aktivitete sportive (për shembull, në krye të mollaqe).

Para se të kryeni çdo kirurgji estetike Kur zgjedh llojin e mollaqe korrigjim të rëndësishme për të vendosur shkallën e elasticitetit të lëkurës dhe prania e tepërt. Në pacientët e rinj me elasticitetin e lëkurës e mirë të mjaftueshme të një Liposuction.

Liposuction është kryer në mollaqe si nën lokal ose nën anestezi të përgjithshme. Operacioni zgjat rreth 1,5 orë. Pas mikrorozriz (më pak se 5 mm) paraqiti një zgjidhje të veçantë, "shkrihet" yndyrë dhe parandalon humbjen e gjakut. Pastaj mori dhjamin (ekstraktuar) pompë vakumi me catheters hollë metalike. Në zonat e trajtuara është vetëm një shtresë të vogël yndyrë, zbutjen e lëkurës vrazhdësi dhe kontur trupin. Për të imponojë shkurtime seams kozmetike, e cila pastaj të shpërndajë. Në Liposuction tejzanor për shkatërrimin e indeve yndyrë duke përdorur ultratinguj. Periudha e rehabilitimit është 3-4 javë, gjatë të cilit rekomanduara një brendshme të veçantë compression është i ndaluar tubs nxehtë, banja, sauna, stërvitje të rëndë.

Në ndryshimet e moshës ose pas një humbje të madhe peshe dhe indeve të lëkurës, veçanërisht në mollaqe, të ketë një ton të ulët, janë dryablymy, rasslablennymy vërejtur lëshim tyre (ptosis) në pjesën e poshtme. Në këtë rast një shtrëngim i mollaqe me heqjen e lëkurës tepërt dhe indeve yndyrë është subjekt rajon gluteal.

Kur heqjen e mollaqe mëdha shpesh me të lartë të tyre e të rëndësishëm të hequr lëkurën - madhësinë vertikale e 14 cm apo më shumë. Një zonë e ulët mollaqe forcuar drejt lart, straightening plotësisht folds e lëkurës poshtë. Prerje kozmetike qepi shtresë. Kohëzgjatja e operacionit rreth 3 - 3,5 orë. Në ditën e 3 pas operacionit ju mund të larë në dush. Nëse Liposuction në zonat ngjitur nuk kryhet, rroba compression jo i veshur. Ditën tjetër i lejuar për t'u ulur (duke përfshirë ngiste një makinë). E vendosur në folds natyrore seams postoperative janë praktikisht të nezametnymy 6-8 muaj.

Lifting mollaqe të mëdha mund të përmirësojë shumë formën e tyre, të sigurojë një pamje tërheqëse. Me mollaqe zgjatur dhe rrafshuar janë më të ngritur dhe të harmonishëm.

Përdorimi i kirurgjisë plastike në mollaqe të teknologjisë moderne, teknika minimalisht invazive edoskopicheskoy teknologji jep zakonisht rezultate shumë të mira dhe të ndihmon të bëjë mollaqe podtyanutymy bukur, elastike.