Këmbët e plota, kofshët


  • Korrigjim plastike këmbët e plota dhe kofshët

Nuk është sekret se këmbë të gjata dhe shifra e hollë të japë hir dhe lehtësi, dhe është gjithmonë plot me hip dhe kofshën bëni formë pryosadkuvatoyi dhe për të shkuar e rëndë. Hip i plotë apo këmbë shpesh shkaktohet nga yndyrë apo muskujve të fuqishëm lokalë të tepërta që shkelin konturet harmonike të trupit. Problemi i këmbëve të plota përtej estetike, parandalojnë gratë veshur funde të shkurtra dhe taka të larta, ajo gjithashtu ka një aspekt mjekësor. Zot i hips plota dhe këmbët zakonisht vuajnë nga dhimbje dhe ënjtje në këmbë, ata problem i njohur lëkurë të konsumuarit në kofshët e brendshme.

Duhet të theksohet se hip totale apo këmbë mund të ndodhë në lymfedeme - elefantiazë të këmbëve, të cilat janë rezultat i rrjedhjes limfatike dhe qarkullimit. Kjo sëmundje nuk është një problem dhe ka nevojë për trajtim estetike mjekësi fleboloha.  

Madhësia dhe forma e këmbëve të shkaktuara nga këmbës trasha dhe femuri, zhvillimin e grupeve të mëdha të muskujve, dhe numri i yndyrës. Në përcaktimin e parametrave të këmbëve të përsosur duke përdorur parimin e "tri dritareve" ku dorëzuar me 3 këmbët duhet të formojnë një defekt gisht, në mes kyçin e këmbës dhe të viçit, dhe gjunjë mes Ikram, i shëndoshë në mes të përbashkët dhe të tretën e sipërme të kofshës. Nga këto, e fundit dritare - ndërmjet gjunjë dhe hips - duhet të jetë shumë i ngushtë. Ideal është konsideruar të jetë e hollë, por mjaft e rëndë dhe muskulare viça, të dy burrat dhe gratë.


Armiqtë kryesore i hollë dhe këmbët e bukur të ketë një mënyrë jetese i ulur dhe mungesa e ushtrimit, promovimin depozitimin e yndyrë të tepërt në zonat e problemit. Pakënaqësia me strukturën dhe formojnë këmbët e tyre të nxjerr rreth 20% e grave janë shumë të hollë apo anasjelltas këmbët e plota të bërë gjysma e bukur e njerëzimit vështirë për t'u marrë me këtë mangësi nëpërmjet dietë rraskapitës apo ushtrim. Megjithatë, ind dhjamor, i vonuar në Tom Jery dhe kofshët, shpesh nuk shkon pas sport klub dhe pas dietë.

Korrigjim plastike këmbët e plota dhe kofshët

Këmbët Plotësia dhe kofshët, të shkaktuara nga yndyrë të tepërt mund të hiqet me kirurgji plastike nëpërmjet Liposuction. Zonat kryej liposuction e këmbëve janë zakonisht hip, gju dhe këmbë të ulët. Liposuction kryhet në fazat: e parë në gjysmën e perimetrin e këmbës, dhe pas 5-6 muaj - mbi tjetrën. Para operacion përcaktohet nga trashësinë dhe lëvizshmërinë e fibra, varësisht nga cili lloj i procedurës korrigjuese është zgjedhur.

Liposuction mund të kryhet mekanikisht me shkatërrimin dhe heqjen e yndyrës përmes një kyuretu të gjatë me tip i shpuar duke përdorur thithje vakum. Në Liposuction tejzanor depozitat yndyrë janë shkatërruar nga ultrazërit. Liposuction tejzanor është i përshtatshëm edhe për të thyer yndyrë të lirshme dhe të lirshme mbi kofshët e brendshme.

Procedurë Liposuction kryhet nën anestezi intravenoze dhe merr një mesatare prej rreth një orë. Prerje me Liposuction kryhet në fossa popliteal, duke e bërë plagët nezametnymy pas shërimit. Brenda një muaji pas Liposuction këmbët plotë dhe hips duhet të veshin të brendshme elastike.

Holding këmbët dhe kofshët Liposuction është i kundërindikuar në format e rënda të sëmundjeve të brendshme, çrregullime të koagulimit të gjakut, diabeti, endokrin trashje, sëmundje të zemrës.

Pas Liposuction mund të jetë prania e ënjtje lokale brenda një muaji, bruising i përkohshëm në zonat e operuara, ndryshime të përkohshme në ndjeshmëri e lëkurës. Është komplikime jashtëzakonisht të rralla dhe të pagjasë Liposuction janë infeksion, tuberosity dhe parregullsi të lëkurës në zonën e operacioneve të arsimit.

Ajo është më e vështirë për të korrigjuar hip plotë dhe kofshën e shkaktuar nga indet e muskujve të fortë. Fibrave të muskujve mund të hiqet, pasi ata janë të përfshirë në kryerjen e funksionit motorik, dhe heqja e tyre domosdoshmërisht të sjellë dobësimin e tyre. Forma e saktë e OCD dhe shladte tranzicion të papritur nga farë të thatë për të viçit të plotë të jetë e mundur duke përdorur implantet përbashkët zëvendësim.

Këmbë plastike është bërë duke përdorur implante silikoni moderne, duke i lejuar për të shtuar Ikram, formë proporcional barabartë simetrik dhe vëllimin e kërkuar. 

Shpesh, pas Tom Jery plotë korrigjim dhe kofshët kërkojnë shtrëngim shtesë e kofshë, prapanicë dhe abdominoplasty për të korrigjuar konturet e tërë figura. 

Metodat moderne të korrigjim estetik këmbëve të plotë dhe ijet të lejuar për të hequr depozitave tepërt yndyrë në këmbët e tyre dhe për t'u dhënë atyre të formojnë standardet më të përshtatshme estetike.