Madhësia e penisit


  • Ndryshueshmëri madhësi penis
  • Si për të matur penisin
  • Surgical penis zgjerimit

Në shtetin këndellur madhësia e penisit normalisht duhet të jetë midis 12 dhe 18 cm, 3-3,5 cm trashësi. . në pushim variable kohen penis nga 7 në 10 cm Nëse gjatësia e penisit të ngritur shtetin më pak se 12 cm, atëherë flasim për një penis të vogël, gjatësinë e penisit të vogël se 8 cm - rreth Micropenis.

Ndryshueshmëri madhësi penis

Madhësia mesatare e penisit të lejojë një jetë normale seksuale. Kështu, madhësia e penisit pak rregullave, të bëjë mundësia e jetës së plotë seksuale është praktikisht i paarritshëm, megjithatë, dhe madhësive që tejkalojnë normën e detyruar në dyshim mundësinë e marrëdhënie të plotë seksuale. Sipas gjatësi enciklopedik dhënave të penisit madhe është 30 inç dhe diameter është 15-18 cm.


Madhësia e penisit në pjesën tjetër gjithashtu i ndryshueshëm dhe varet nga shkalla e gjakut mbushje cavernosa corpora, të cilat janë indet bira-bira përshkohet nga një rrjet të dendur të enëve të gjakut. Enët e gjakut të organeve shpella reagojnë ndaj çdo veprimi fizik në të njëjtën mënyrë si enët e tjera të trupit. Kjo është, kur temperatura e mjedisit, ato janë të ngushta, dhe prandaj madhësia e penisit është zvogëluar duke zvogëluar rrjedhjen e gjakut. Në gati i njëjti rezultat është vërejtur kur adrenalin në gjak ose stresin e papritur. Kjo është, madhësia e penisit këndellur dhe madhësia e saj në pjesën tjetër në asnjë mënyrë të lidhur.

Edhe pse ka të dhëna mjekësore në madhësinë mesatare e penisit për burrat të kombësive të ndryshme, secili njeri vetë krijon një ide se "penisit madhësi normale", shpesh të bazuar në fakte të rreme, përvoja personale negative që mund të çojë në depresion.

Si për të matur penisin

Matjet duhet të kryhet në temperaturë dhome në kushte të rehatshme për burrat. Për informacion të saktë në lidhje me madhësinë e penisit është i drejtë ai duhet të matet në anën e pasme (në sipërfaqe të saj dorsal) - nga pubis deri në fund të kokës. Kjo metodë na lejon për të llogaritur gjatësinë funksionale të penisit. Nëse një njeri është i mosfunksionim mbipeshë apo ngrerë, ajo mund të ndikojë në kohëzgjatjen funksional të penisit, shpesh duke reduktuar ndjeshëm atë.

Dhe pavarësisht të dhënave të matjes, dhe e burra me gjatësi normale të penisit të tij do ta rrisë atë nga disa centimetra. Është një udhëheqje nënndërgjegjeshëm dëshirë. Që nga madhësia e penisit në meshkuj mbi mesataren rritur ndjeshëm vlerësimin për veten, vetë-besimit, e cila ndikon drejtpërdrejt në jetën publike dhe private.

Madhësia Normal penis është një tregues i shëndetit të përgjithshëm të një njeriu, sistemet e tij riprodhuese dhe endokrine. Sepse në qoftë se puberteti është një mangësi e testosterone dhe derivateve të saj, rritja e organe gjenitale të jashtme ngadalëson ose ndalesa krejt. Në jetën e të rriturve në meshkuj të tilla janë diagnostikuar shpesh me varfëri për shkak të pushojë prodhimin e qelizave të seksit dhe probleme të ndryshme psikologjike.

Kulte mashkullor ishin në shumicën e vendeve. Kështu, imazhet dhe skulptura në hindu e lashtë e dominuar nga meshkujt me penis hypertrophied. Ishulli i Korsikës është skulptura mashkullor në formën e penisit 20-25 cm, dhe shumica e lashtë tregime japoneze zanash për të rriturit në bazë të parcelave të dominuara nga anëtarët tepër të mëdha.

Për të vizualisht zgjeruar penisit tuaj në Evropë në Rilindja drejtuar në hulfika rreme. Madhësia e penisit është krenare të njeriut dhe aftësinë për të mbroj veten. Por fatkeqësia më e psikologjik, divorci dhe pasojat e tjera negative nuk është për shkak të penisit shumë pak, por nga injoranca dhe injorancës në marrëdhëniet seksuale.

Që interes i fundit në operacionet për të rritur madhësinë e penisit rritur. Shumë shkencëtarë janë përpjekur për të gjetur një lidhje midis matematikisht për shkak të madhësisë së tij në vertikal dhe pjesa tjetër. Megjithatë, edhe shumë arsye dhe rrethanat që përcaktojnë madhësinë e penisit në të dy shtetet nuk janë të lejuar të përdorin llogaritjet matematikore për t'u parashikuar. Vetëm vëzhgimi është se më e vogël madhësia e penisit në pjesën tjetër, më shumë ajo rrit në krahasim me madhësi origjinale, por këto të dhëna nuk u konsideruan statistikisht të rëndësishme. Parashikoni këndellur penis më të gjatë është e mundur vetëm në momentin e tensionit maksimal.

Kjo është, shumica e njerëzve dhe disa femra i japim rëndësi për madhësinë e penisit nuk është në kuptimin e funksionalitetit, por në aspektin e mashkulloritetit dhe dominimit.

Surgical penis zgjerimit

Sot, mjekësia kirurgjikale projektuar për të trajtuar një çështje jetike, dhe çështja e përmirësimit të cilësisë së jetës së individit. Kjo ndodhi pas ndryshimit të prioriteteve të moralit publik drejt humanization. Surgical Andrology të dizajnuara për të përmirësuar cilësinë e jetës seksuale. Për këtë qëllim, i kryer me sukses operacione të shumta në penis plastik.

Vetëm 10% e transaksioneve të kryera për të rritur penis Andrology treguar, operacionet e mbetura janë kryer në meshkuj të cilët fillimisht kanë një penis normale size. Arsyeja është pakënaqësi me cilësinë e jetës seksuale për pjesën e tij ose nga ana e partnerit. Edhe pse e themeluar gjatë faktin që një grua të arritur orgazmë gjatë akt seksual nuk ndikojnë në gjatësinë e penisit dhe muskujt e saj dendësi compression vaginale dhe diametrin e penisit. Kjo është, në mungesë të provave të tjera dhe prania e një partneri të përhershëm, dendësia mjaftueshme nënbarkëz mund të arrihet me anë të një operacioni të thjeshtë për të zvogëluar volumin e vaginës.

Bisedat me psikologët ndihmojë të kuptojnë se sot kurajo njeri përbëhet jo vetëm nga madhësia e penisit, edhe pse simbolet mashkullor të ketë një histori të gjatë dhe sot vazhdojnë të përhapin mediat. Vetëm ndikimi i provuar fakti madhësia e penisit të zgjimit seksual është një stimulim vizual erotik. E njëjta gjë ndodh me madhësinë e gjirit tek gratë, edhe pse në jetën e vërtetë shumica e njerëzve dhe grave preferojnë partnerë me penis mesatar madhësi apo zemrat e tyre. Megjithatë, në qoftë se operacioni me të vërtetë mund të përmirësojë shumë aspekte të jetës, atëherë në mungesë të contraindications sjelljes tij.